×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eerste gasten arriveren voor huwelijk

19.05.2018 -

St. George's Chapel in Windsor zit zaterdagmiddag vol met bekende gezichten voor het huwelijk van de Britse prins Harry en actrice Meghan Markle. In de kerk verzamelen zich niet alleen de leden van de Britse koninklijke familie maar ook vele bekende Britse en Amerikaanse sterren.


Omdat de bruiloft van Harry en Meghan geen officiële staatsaangelegenheid is, werd de gastenlijst vooraf niet openbaar gemaakt. Het bleef daarom tot zaterdagochtend spannend wie er allemaal een uitnodiging hebben gehad.

Al snel arriveerden een voor een vele bekende gezichten; van sporters naar acteurs en zangers tot presentatoren. Onder anderen James Blunt, Idris Elba, Oprah Winfrey, Serena Williams, Marcus Mumford, Elton John en Joss Stone zitten in de kapel. Ook George en Amal Clooney, David en Victoria Beckham en James Corden kregen een uitnodiging.

Vanzelfsprekend is ook de gehele cast van Suits, de tv-serie waarin Meghan speelde, aanwezig. Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Sarah Rafferty, Gina Torres en Rick Hoffman bevinden zich allemaal onder de zeshonderd genodigden.

Ook andere bekende namen zoals Harry's exen Chelsy Davy en Cressida Bonas zijn er, net als Harry's schoonzus Pippa Matthews.