Eenzame zomer voor Jelle de Jong

Dr. Deen-acteur Jelle de Jong (27) wacht een eenzame zomer. Zijn vriendin Eva vertrekt voor twee maanden naar Amerika, waardoor hij de de komende tijd alleen moet doorbrengen.

"Ze volgt daar een cursus in internationaal recht en daarna gaat ze rondreizen", aldus Jelle tegen De Telegraaf over zijn vriendin Eva Jagt, met wie hij 3,5 jaar samen is. "Ze gaat op familiebezoek in Los Angeles en had al langer de droom om New York te bezoeken. Ze vertrekt dit weekeinde. Vanaf dat moment zullen we het vooral van contact via internet moeten hebben."

Jelle kan niet mee, omdat hij druk is met het opnemen van het tweede deel van de film Michiel De Ruyter. "We nemen de zeeslagen van De Ruyter op bij het Markermeer vlakbij Lelystad. Ook gaan we draaien in Amsterdam en op het Binnenhof van Den Haag."

Ondanks dat hij Eva een tijdje moet missen gunt Jelle zijn vriendin de reis van harte. "Het zal wennen zijn om elkaar even niet te zien, maar ik weet zeker dat ik blij ben wanneer ik haar over twee maanden weer in mijn armen kan sluiten."