×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Een break voor Simon Keizer

16.02.2018 -

Simon Keizer besloot na alle drukte even een break te nemen: 'Om even later weer terug te keren met frisse zin en nieuwe ideeën'.


'Soms, heel soms, wil je de boel simpelweg even ontvluchten. De afgelopen tijd was onwijs druk. Ik heb een zware griep gehad, we hebben shows moeten cancellen en Nick zijn griep hield nóg langer aan waardoor ik dagen over had. En die dagen besloot ik nuttig te besteden want de komende tijd wordt ook onwijs druk', vertelt Simon in zijn nieuwste vlog.

Hij besloot een paar dagen alleen richting het strand te trekken: 'Ik heb besloten om mijn zinnen te verzetten en er even tussenuit te gaan. Even mijn hoofd leeg maken en hopelijk daardoor weer nieuwe inspiratie op te doen. Even weg te gaan vanuit alle drukte'.