×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Edwin Evers krijgt eigen hoofd cadeau

Edwin Evers krijgt eigen hoofd cadeau
20.12.2018 -

Edwin Evers kreeg donderdag in zijn ochtendshow de schrik van zijn leven toen hij zijn eigen hoofd in een kist vond. Madame Tussauds had namelijk een cadeautje voor de dj, die vrijdag op Radio 538 zijn laatste uitzending heeft.


'Dit is zo eng, niet normaal, kom even kijken!', riep de dj uit toen hij het hoofd zag. 'Echt doodeng, ik word helemaal misselijk ervan, dit is nog veel enger dan als het op de pop zit.' Evers kreeg ter ere van het tienjarig bestaan van Evers staat op in 2010 zijn eigen wassen beeld in Amsterdam. Als verrassing kreeg hij dit nu aangeboden.

Annemiek Dolfin van Madame Tussauds reed de kist met daarin het losse hoofd en de overige lichaamsdelen de studio in. 'We hebben dat nog nooit eerder gedaan, maar wij bieden jouw beeld als cadeau aan, zodat je wat gezelschap hebt thuis', aldus Dolfin.