×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Edsilia Rombley 10 jaar getrouwd met grote liefde Tjeerd Oosterhuis

1.09.2016 -

Het is vandaag de dag dat Edsilia Rombley en Tjeerd Oosterhuis hun tinnen huwelijk vieren. Het stel is 10 jaar getrouwd en dat betekent natuurlijk feest.


Voor deze gelegenheid wordt er natuurlijk ook even teruggekeken naar de trouwfoto's. Edsilia deelt er een met haar volgers op Instagram. '10 jaar getrouwd met mijn partner, lover, beste vriend en de vader van mijn kinderen', laat ze weten bij het trouwkiekje. 

Gelukkig zijn de zangeres en haar man elkaar nog helemaal niet zat. 'Zo trots en gezegend dat we de magie vast hebben kunnen houden. We staan nog steeds sterk samen! Een liefde!' 

Voordat ze trouwden waren Edsilia en Tjeerd al zo'n vijf jaar samen. In 2006 gaven ze elkaar het jawoord. Samen hebben ze twee kinderen, dochter Imaani van 5 en dochter Aisa-Lynn van bijna 3.