×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ed Sheeran opent pop-up store in Amsterdam

Ed Sheeran opent pop-up store in Amsterdam
3.07.2019 -

In het kader van zijn nieuwe album No. 6 Collaborations Project opent Ed Sheeran een eigen pop-up store in Amsterdam. De tijdelijke winkel is open op 12 en 13 juli, kondigde de zanger woensdag aan.


Fans kunnen in de winkel terecht voor merchandise van Sheeran. Een deel daarvan is exclusief voor Amsterdam gemaakt en nergens anders verkrijgbaar. De locatie van de pop-up store is te achterhalen via de reisapp 9292. Het adres verschijnt als je Ed Sheeran als reisbestemming invult.

Ed’s album No. 6 Collaborations Project verschijnt op 12 juli. Voor de plaat werkte hij samen met onder andere Eminem, Travis Scott, Cardi B, Bruno Mars en Justin Bieber.