×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ed Sheeran maakt fietstochtje

29.06.2018 -

Ed Sheeran heeft zich vrijdag op een ontspannen manier voorbereid op zijn tweede show in de Johan Cruijff ArenA. Samen met zijn crew maakte hij een fietstochtje, zo blijkt uit een foto van zijn bodyguard Kevin Myers op Instagram.


'Ik en mijn schatje tijdens een mooi zomers fietstochtje', grapt Kevin bij de foto waarop te zien is dat hij naast Ed rijdt. Hij voegt eraan toe dat het 'een mooie manier is om in conditie te blijven' en dat Amsterdam 'meer dan drugs te bieden heeft'.

Volgens NH Nieuws reed Ed van zijn hotel in Hilversum naar 's Graveland om daar te lunchen. De eigenaar van het restaurant plaatste foto's van het bezoek van de popster op sociale media.

Ed Sheeran treedt vrijdagavond voor de tweede avond op rij op in de ArenA.