×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ed Sheeran hint op ‘geheim’ huwelijk

28.08.2018 -

Opnieuw doen geruchten de ronde dat Ed Sheeran en zijn vriendin Cherry in het geheim in het huwelijk zijn getreden. Dit keer is de zanger zelf de bron van de geruchtenstroom. In een interview lijkt hij te bevestigen dat de grote dag al is geweest.


Als de interviewer naar de voorbereidingen van de trouwdag vraagt, zwijgt Ed. Wel laat hij zijn ring met een grote glimlach zien. Als Access hem vervolgens feliciteert, ontkent de zanger het ook niet. 'Ik laat nooit iets van mijn privéleven zien', antwoordt Ed op de vraag van Access hoe hij het geheim heeft kunnen houden.

Een woordvoerder benadrukte later tegen Access dat de zanger niets heeft bevestigd.

Begin dit jaar werd ook al gesproken over een geheim huwelijk tussen Ed en Cherry, toen de zanger plotseling met een ring om zijn vinger liep. Volgens hem ging het echter niet om een trouwring maar een verlovingsring. Ed en Cherry maakten hun verloving in januari bekend.