×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ed Sheeran heeft rolletje in Star Wars

Ed Sheeran heeft rolletje in Star Wars
8.12.2018 -

Ed Sheeran heeft een rol gekregen in de nieuwste en laatste Star Wars-film, meldt The Sun. De kijker zal daar alleen niet veel van merken, de wereldberoemde zanger gaat zich voor Star Wars Episode IX namelijk in een Stormtrooperpak hijsen.


In het Star Wars-universum zijn de Stormtroopers het voetvolk van het Galactische Keizerrijk. Hoewel het een nagenoeg anonieme filmrol is, schuwen grote namen er niet voor om zich voor het personage te lenen. Zo heeft James Bond-ster Daniel Craig in Star Wars: The Force Awakens een Stormtrooper gespeeld.

Voor Ed Sheeran is dit niet zijn eerste militaire film-missie. Eerder was de zanger ook als soldaat te spotten in de HBO-serie Game of Thrones.

De release van de laatste Star Wars-film wordt volgend jaar december verwacht.