×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ed Nijpels trotse opa

24.06.2016 -

Ed Nijpels is voor het eerst opa geworden. Zijn kleinzoon heeft als roepnaam Egon. Zijn tweede naam is Eduard, waarmee de 66-jarige VVD-coryfee is vernoemd.


"Ik vind het heel bijzonder dat ik grootvader geworden ben'', vertelt Nijpels trots. ''Overigens vind ik het nog steeds dat mijn zoon Duco te jong is om een kind te krijgen, maar dat is een tamelijk idiote redenering want hij is al 29 jaar. Maar nog steeds als ik hem zie met dat baby'tje, denk ik: het zou mijn kindje kunnen zijn, met de zorg die ik nog steeds heb voor mijn zoon.”

In augustus treedt zijn zoon Duco in het huwelijk met diens verloofde Fleur. Opa Ed is van plan eens in de twee weken op maandagmiddag te zullen oppassen op zijn eerste kleinzoon.