×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Echtgenoot Claire Foy had hersentumor

29.01.2018 -

Actrice Claire Foy heeft een turbulent jaar achter de rug. De Netflix-serie The Crown was een succes, maar het ging haar privé minder voor de wind.


Bij haar man Stephen werd een tumor in de hersenen geconstateerd, zo onthult de actrice in The Sun.

De ziekte van haar man gaf Claire behoorlijk wat stress tijdens de opnames van het tweede seizoen van The Crown, zegt ze. De Britse worstelde met de vraag of ze nog wel een echtgenoot had als ze klaar was met de reeks. 'Mijn dochter wist niet wat er aan de hand was, maar mijn familie wel en ik kon het aan ze zien', aldus Claire. 'Je realiseert je meteen dat je niet meer de belangrijkste persoon bent'. Stephen is inmiddels met succes geopereerd.

In haar jeugd heeft de 33-jarige Claire zelf ook al behoorlijk wat te verduren gehad qua gezondheid. Zo kampte ze met artritis en werd bij haar een goedaardige oogtumor ontdekt: 'Het deed me beseffen dat ik alles uit het leven moest halen'.