×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Echt waar: The Black Eyed Peas komen naar Amsterdam!

10.07.2018 -

The Black Eyed Peas gaan na acht jaar weer op tournee door Europa. Tijdens de Masters Of The Sun Tour doet de Amerikaanse band ook Amsterdam aan, op 13 november in AFAS Live.


De tour begint op 27 oktober in Londen en eindigt op 18 november in Düsseldorf, meldt concertorganisator Mojo. Ticketmaster begint donderdag 10.00 uur met de kaartverkoop.

De hiphopgroep bracht dinsdag de nieuwe single Get It uit. Met het nieuwe materiaal vragen ze aandacht voor sociale misstanden. De videoclip roept op tot bewustzijn en actie tegen politiegeweld en het hervormde immigratiebeleid in de Verenigde Staten.

Get It volgt op twee andere politiek geladen singles, die onlangs uitkwamen: Street Livin’ en Ring The Alarm pt.1, pt.2, pt.3. De rappers will.i.am, apl.de.ap en Taboo keren met de nieuwe singles terug naar hun hiphop-roots. Binnenkort zullen de rappers met meer muziek naar buiten komen.