×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dwayne Johnson wordt opnieuw vader

12.12.2017 -

Babynieuws voor Dwayne 'The Rock' Johnson en zijn vriendin Lauren Hashian: zij verwachten hun tweede kind samen en het wordt wederom een meisje. De twee hebben al een dochtertje, Jasmine Lia, en breiden hun gezin in het voorjaar van 2018 uit. De Jumanji: Welcome To The Jungle-acteur maakte dit bekend via Instagram.


'Onze Jasmine Lia heeft groot nieuws te melden – IT'S A GIRL!', schreef The Rock bij een foto van zijn dochter, die onder de kerstboom zat. Boven haar hoofd had hij een papier gehangen met daarop de tekst: 'Ik kan niet wachten een grote zus te worden en eindelijk de baas te zijn!'

The Rock meldde dat hij omringd is door prachtige, sterke vrouwen en dat hij het niet anders had willen hebben. 'Ik ben de enige man in het huis.'

De acteur en zijn Lauren verwelkomden Jasmine Lia in 2015. Met zijn ex-vrouw Dany Garcia heeft hij een 16-jarige dochter, Simone.

 

 

Een bericht gedeeld door therock (@therock) op