×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Duncan Laurence zet puntjes op de i

Duncan Laurence zet puntjes op de i
16.05.2019 -

De laatste repetitie van Duncan Laurence voor de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival is donderdagmiddag vlekkeloos verlopen. Net als woensdag tijdens de vakjuryshow bleef de zanger moeiteloos overeind en bracht de zanger zijn Arcade vol overtuiging.


Bij de laatste complete doorloop voor de show was er nog iets aan de act gesleuteld. Aan het einde van het liedje was er een ander shot te zien gericht op het publiek en kwamen er toch lasers aan te pas.

Tijdens het optreden van woensdag gaven de vakjury’s van de landen die donderdag meedoen al hun punten. Daarmee is zijn lot al voor de helft bepaald. De stemmen van de televoters komen daar donderdagavond nog bij.

Het doorlopen van de show gebeurt als repetitie voor de artiesten, maar ook om de productie van het enorme evenement de gelegenheid te geven alles soepel op elkaar af te stemmen en goed in beeld te krijgen.