×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Duncan Laurence vond lunch met koningspaar super

Duncan Laurence vond lunch met koningspaar super
7.11.2019 -

Duncan Laurence heeft zich donderdagmiddag opperbest vermaakt op Paleis Noordeinde. De songfestivalwinnaar was een van de genodigden van de halfjaarlijkse uitblinkerslunch met het koningspaar en vond de ervaring 'super'.


‘Het was echt zo bizar om daar te zijn,’ vertelt Duncan aan RTL Boulevard. ‘Het was echt super leuk. Heel bizar om in het paleis te zijn geweest. Het is daar zo mooi.’

De zanger heeft ook met koningin Máxima en koning Willem-Alexander gesproken. ‘Ze gaan echt iedereen stuk voor stuk af.’ Waar Duncan over heeft gekletst, mag hij niet vertellen. ‘Gewoon dingen als hoe mijn jaar was en hoe ik de ervaring heb beleefd.’

Ook presentator Jeroen Pauw, winnaar van de Ere-Zilveren Nipkowschijf, prikte een vorkje mee net als cabaretier Herman Finkers die deze maand de Blijvend Applaus Prijs ontvangt. Verder schoven onder anderen De Brand in het Landhuis-podcastmaker Simon Heijmans, Liverpool-voetballer Virgil van Dijk en judoka Noël van ’t End aan.