×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Duncan Laurence ten huwelijk gevraagd

Duncan Laurence ten huwelijk gevraagd
25.09.2019 -

Hoewel Duncan Laurence nog maar amper een een maand vrijgezel is, is de zanger nu al ten huwelijk gevraagd...


Eind augustus zette Duncan Laurence een punt achter zijn relatie met Gerco Derksen. De twee zagen elkaar meer als vrienden dan als lovers. Toch hoeft de zanger zich niet eenzaam te voelen, aan aandacht ontbreekt het hem namelijk niet. Sterker nog: sinds hij het nieuws dat hij vrijgezel is wereldkundig heeft gemaakt, stromen de huwelijksaanzoeken binnen! ‘Ik kan je vertellen, op het moment dat je single wordt, krijg je in één keer vanuit de gekste plekken berichten, verzoeken en DM’s, van telefoonnummers tot complete huwelijksaanzoeken’, vertelt hij in een interview met Grazia.

Tot op heden heeft Duncan niets met de liefdesverklaringen gedaan. Hij ontmoet ook veel liever iemand in het echte leven dan via een app of social media kanaal. ‘Als ik iemand tegenkom, moet dat in real lifeface to face, zijn en dan overkomt het je. Ik ga het niet opzoeken. Als het gebeurt dan gebeurt het.’

Lees ook:

Duncan Laurence weer vrijgezel

Duncan Laurence wint songfestival!

Duncan Laurence: mijn billen in clip zijn écht