×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Duncan Laurence: ‘Ik wil Nederland trots maken’

Duncan Laurence: ‘Ik wil Nederland trots maken’
6.05.2019 -

Duncan Laurence hoopt vooral dat zijn fans tevreden zijn met zijn prestaties tijdens het Eurovisiesongfestival. 'Ik hoop dat ik Nederland trots kan maken', zei de zanger vlak voor zijn vertrek naar Israël. 'Ik ga heel erg m'n best doen.'


Duncan heeft er in ieder geval erg veel zin in. ‘We hebben alles heel goed voorbereid.’ De zanger staat dan ook te popelen om in het vliegtuig te stappen. ‘Het is bizar, je leeft er lang naartoe en ineens is de dag daar’, aldus Duncan voor de camera van het ANP.

Duncan vliegt maandagochtend naar Tel Aviv. Op 14 mei mag hij zijn Arcade ten gehore brengen tijdens de eerste halve finale. Of Duncan de finale op 18 mei haalt moet dan blijken, maar dat zit volgens de bookmakers wel goed. De Nederlander is al sinds maart een van de topfavorieten voor de eindoverwinning.