×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Duncan Laurence debuteert op slotdag Pinkpop

Duncan Laurence debuteert op slotdag Pinkpop
10.06.2019 -

Pinkpop sluit maandag de 50e editie van het festival af met optredens van Jett Rebel, Bastille, Fleetwood Mac en Major Lazer. Songfestivalwinnaar Duncan Laurence maakt op deze pinkstermaandag zijn debuut op Pinkpop, hij staat van 18.20 tot 19.20 uur op het Brightlands Stage.


Het is het eerste grote optreden van Duncan in Nederland sinds de Arcade-zanger vorige maand het Eurovisiesongfestival won.

De jubileumeditie van Pinkpop op evenemententerrein Megaland in Landgraaf is voorlopig de laatste die in het pinksterweekend is georganiseerd. Het langstlopende festival ter wereld vond tot nu toe vrijwel altijd plaats met Pinksteren, maar daar komt vanaf volgend jaar verandering in. De komende tien jaar is het in het tweede weekend van juni, vanwege ‘te veel concurrentie uit Amerika’.