×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Duitsers maken zich zorgen om Sylvie Meis

Duitsers maken zich zorgen om Sylvie Meis
5.05.2019 -

Onze oosterburen vragen zich af wat er met het gezicht van Sylvie Meis is gebeurd. De kleine diva zat zaterdag op de tribune bij een basketbalwedstrijd van Hamburg Towers en was dé eyecatcher. Maar het viel op dat Sylvie er 'toch wat anders uit ziet'.


Sylvie ziet er niet meer uit als Sylvie, citeert Bild Instagrammers die reageerden op de foto’s. De 41-jarige presentatrice heeft ‘een meer stijve gelaatsuitdrukking’ en ‘een rimpelvrij voorhoofd’.

Sylvie genoot zichtbaar van de basketbalwedstrijd, die de Hamburgse club zaterdag de landelijke titel opleverde. Ze werd volgens Bild vergezeld door de Duitse rapper Bonez MC, die Sylvie vorig jaar via Instagram al eens mee uit vroeg.