Liz Snoijink

Dubbele pech voor Liz Snoijink: ‘Ik zit vast in Frankrijk, waar ik mijn zoon zou zien’

Liz Snoijink zou in Frankrijk haar in Japan woonachtige zoon Esra eindelijk weer zien, maar door het coronavirus werd zijn reis geannuleerd. ’Nu zitten we hier vast', aldus Liz.

’Esra zou voor z’n werk een paar dagen in Monaco zijn, dus mijn man Nicolaas en ik zijn naar Frankrijk afgereisd omdat ik Esra zo zelden zie’, vertelt Liz aan Weekend. Het congres werd echter geannuleerd vanwege het coronavirus, waardoor Esra niet naar Frankrijk kwam. ‘Ik zou eigenlijk 8 maart weer moeten spelen in Anastasia, maar toen werden alle theaters gesloten. Wij besloten daarop nog even in ons huis in de buurt van Nice te blijven, maar inmiddels mogen we het land niet meer uit.’

Hamsteren

De situatie is daar best heftig, vertelt de actrice: ‘Niemand weet iets, het is vooral heel onzeker. Alles is dicht, op de supermarkten en apotheken na. Er mag maar één persoon per keer in de kleinere supermarkten, dus daar staan ellenlange rijen voor, ook omdat er twee meter afstand gehouden wordt.’ Liz vertelt niet voor hamsteren te zijn, omdat daardoor tekorten ontstaan. ‘Maar gister heb ik wel extra ingeslagen, anders moet ik weer drie kwartier in de rij staan’, aldus de musicalster.

Bruinsende musicalleven

Toch heeft ze er vrede mee dat ze voorlopig nog in Frankrijk zal verblijven. ‘Ik zit nu liever hier, voorlopig zitten we goed, het is heerlijk weer. Op een gegeven moment willen we natuurlijk wél weer terug naar Nederland. Ik mis mijn vrienden, mijn collega’s en het bruisende musicalleven van Anastasia. Hopelijk wordt er snel iets gevonden om het virus te remmen.’

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Doet Leontine afstand van naam Borsato?

Monique verrast André met ‘mooiste cadeau ooit

Rolf Sanchez: ‘De waarheid over relatie met OG3NE-zangeres’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen