×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Droevig nieuws: stiefmoeder Monique Westenberg overleden

Droevig nieuws: stiefmoeder Monique Westenberg overleden
4.12.2018 -

Erg verdrietig nieuws voor Monique Westenberg. Haar stiefmoeder Maria Westenberg is gisteravond overleden.


Op Instagram plaatst ze een serie foto's van haar stiefmoeder met daarbij een emotionele tekst. 'Toch nog heel onverwachts is mijn allerliefste pinda mama, Maria, gister avond overleden', begint Monique haar bericht. 'Na meer dan een jaar vechten tegen alle ziektes die je zijn overkomen dachten we dat je er eindelijk bovenop ging komen, er was weer een klein beetje hoop. We lachten zelfs weer met elkaar.'

De familie kreeg zelfs weer hoop dat ze na 9 weken het ziekenhuis weer zou mogen verlaten, maar helaas bleek het hart van Maria niet sterk genoeg… 'Jouw mooie, eerlijke hartje', aldus Monique. De vriendin van André Hazes zag haar stiefmoeder regelmatig, ze woonden zelfs naast elkaar. Hierdoor heeft André jr. ook twee jaar lang, dag in, dag uit, mogen genieten van zijn oma. 

'Lieve Maria, ik ben je dankbaar voor de 20 jaar liefde, zorgzaamheid, je luisterend oor, goede adviezen, wijsheid, gekkigheid en eerlijkheid, maar bovenal voor alles wat je papa hebt gegeven', vertelt Monique geëmotioneerd.