×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Drew Barrymore gewond

15.02.2017 -

Bij een ongeluk op de set van Netflixshow Santa Clarita Diet liep hoofdrolspeler Drew Barrymore een flinke hersenschudding op.


Drew liet onlangs aan Us Weekly weten dat de productie van de show twee dagen heeft stilgelegen, omdat zij in het ziekenhuis lag na een mislukte stunt. Daarbij sprong ze op een mannelijke collega, maar verloor haar grip. De acteur probeerde haar vast te grijpen, maar kon alleen haar been vastpakken. Drew kwam daardoor met haar hoofd op de betonnen vloer terecht. "Het was doodeng", herinnert de actrice zich. "Ik wist gelijk dat het serieus was, zo had ik me nooit eerder gevoeld."

Na verschillende scans en röntgenfoto's bleek de E.T.-actrice geen blijvende schade te hebben opgelopen. Tot grote opluchting van ook de bedenker van de show, Victor Fresco, die het ongeluk zag gebeuren. "Ik dacht: het is gedaan, we hebben Drew Barrymore omgebracht."