×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Drama voor moeder Gerard Joling

28.05.2018 -

Een drama voor Gerard Joling. Nadat zijn moeder twee avonden 'genoten' had van de Toppers trof zij thuis een groot drama aan.


'Afgelopen weekend hebben wij drie heerlijke shows gehad en ik ben nog steeds aan het nagenieten. Vanmorgen werd ik gebeld door mijn moeder die helaas erg verdrietig is', begint Gerard zijn bericht.

'Afgelopen weekend, in de nacht van zaterdag op zondag, is er bij haar huis in Schagen ingebroken en hebben ze al haar sieraden gestolen. Toen zij gistermiddag thuiskwam, na enorm genoten te hebben van twee avonden Toppers, stond er politie voor haar deur', vervolgt de zanger.

Erg verdrietig nieuws: 'Mijn moeder is enorm geschrokken en verdrietig omdat de sieraden voor haar enorme emotionele waarde hebben'.