Connie Witteman

Drama voor Connie Witteman

Connie Witteman zal heel wat slapeloze nachten hebben… Zoonlief Marvin en zijn vriend Rick zijn namelijk op stel en sprong vertrokken uit de woning naast haar, na een knallende ruzie met de diva.

Na het vertrek van haar ex Eugène anderhalf jaar geleden bleef Connie weliswaar alleen achter in haar woning aan het Vondelpark, maar zoonlief Marvin en zijn vriend Rick waren directe buren, waardoor Connie zich niet helemaal in haar eentje voelde. Het tweetal was haar enorm tot steun, en zeker na de brute inbraak in haar woning gaf het de diva een veilig gevoel dat Marvin en Rick naast haar woonden. Op die manier had ze haar kind dichtbij en ook met diens geliefde kon Connie prima overweg.

Ruzie met schoonzoon

Zó goed zelfs dat de diva, die volgende week haar 69ste verjaardag viert, samen met hem een internetplan bedacht. Op Instagram maakte het tweetal vrolijke filmpjes en al snel had Connie in de gaten dat zij steeds meer volgers kreeg. Inmiddels liggen de zaken anders: Weekend kon onlangs al ont­hullen dat er flinke ruzie is tussen Connie en haar schoonzoon. Hoewel de diva zélf de geruchten nog via haar buurman Albert Verlinde probeerde te ontkrachten, werd al snel duidelijk dat het niet meer botert tussen Connie en haar schoonzoon.

Terug in eigen huis

Sterker nog, hij is vertrokken uit het appartement naast Connie, met in zijn kielzog haar zoon Marvin. Een vriend verklapt aan Weekend: ‘Het klopt dat Marvin niet langer in de PC Hooftstraat woont. Hij heeft een aantal jaar geleden al een heel mooi appartement gekocht, even verderop bij het Hilton Hotel. Toen zijn moeder hem vroeg naast haar te komen wonen, heeft hij dat aangehouden voor de verhuur, maar inmiddels is hij terug in zijn eigen huis en woont hij niet meer naast Connie. Dat ging niet langer door de ruzie met Rick.’

Dat Marvin voor zijn vriend heeft gekozen in deze ruzie is opmerkelijk. Marvin en Connie waren jarenlang onafscheidelijk. Veel mensen uit de omgeving van het stel denken dat het wel weer goed zal komen tussen de twee, maar dat het tijd nodig heeft.

LEES OOK:

ANOUK SMULDERS ZAT IN VECHTVLUCHT KLM: ‘ALSOF JE IN SLECHTE FILM ZIT’

IN BEELD: ZWANGERE KATJA SCHUURMAN VERRAST DOOR DIERBAREN

VERHUISWAGENS RIJDEN VOOR BIJ LEONTINE BORSATO

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen