×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dr. Phil reageert op aanrijding skateboarder

23.10.2017 -

Dr. Phil McGraw heeft gereageerd op de aanrijding die hij afgelopen vrijdag veroorzaakte. McGraw reed weg in zijn auto bij de Universal Studios in Los Angeles en wilde een bestelbusje inhalen. Daarbij raakte hij een skateboarder die wilde oversteken.


Waar het slachtoffer eerst beweerde dat het goed met hem ging, kwam hij daar later van terug en dreigde hij Dr. Phil aan te klagen. De bekende tv-psycholoog laat via zijn woordvoerder weten: "Dr. Phil heeft gesproken met de heer in kwestie ten tijde van het ongeluk en hem werd verzekerd dat alles goed ging. Mocht de politie vragen hebben, dan werkt hij uiteraard graag mee. Hij gelooft dat hij geen overtreding heeft begaan."

De skateboarder, Terrence Bembury, is na het ongeval naar het ziekenhuis gegaan, toen Dr. Phil al was weg gereden. Hij klaagde over een pijnlijke schouder en had last van zijn been. De jongen postte vervolgens een foto op social media, gericht aan de presentator, met de boodschap dat hij door zijn toedoen twee dagen niet kon werken. Ook meldde hij een afspraak met een advocaat te hebben op maandag. Tevens was Bembury verbolgen over het feit dat Dr. Phil niet naar zijn naam vroeg en niet op de politie bleef wachten.