×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Douwe Bob geeft relatiebreuk toe

Douwe Bob geeft relatiebreuk toe
12.04.2019 -

Douwe Bob lijkt weinig geluk in de liefde te hebben. Hoewel hij zijn liefje Anouk in februari voor het eerst aan de buitenwereld toonde, vertelt hij vandaag in De Barry Paf Show niet verliefd te zijn.


Weekend wist vorige maand al te vertellen dat de relatie van Douwe Bob op de klippen was gelopen. De zanger werd al weken niet meer samen met Anouk gezien en vrienden wisten het zeker: de liefde is alweer verleden tijd.
Vandaag bevestigt Douwe Bob dit nieuws. ‘Nee, nee. Op dit moment niet’, antwoordde de zanger toen hem werd gevraagd of hij verliefd is.

In februari, tijdens de uitreiking van de Edisons, bedankte hij Anouk nog in een speech. Hij noemde eerst zijn ex. ‘Zonder haar was dit album er niet gekomen.’ En daarna bedankte hij zijn vriendin. ‘Voor het lijmen van mijn hart’, aldus Douwe Bob.

Foto: Reni van Maren