×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dotan tekent nieuw contract en maakt comeback

Dotan tekent nieuw contract en maakt comeback
2.05.2019 -

Dotan komt nog dit jaar met nieuw materiaal en wil zo een comeback maken na het trollendebacle in 2018. Platenmaatschappij 8Ball Music heeft een bericht van Het Parool donderdag bevestigd.


Eerder op de dag hield het bedrijf zich nog op de vlakte over een terugkeer. Dotan werkt momenteel aan de nieuwe nummers. Daarmee zou de zanger zijn imago willen oppoetsen na onthullingen dat hij online nepaccounts gebruikte om positieve berichten over hem te verspreiden.

Bovendien had Dotan diverse verhalen over ontmoetingen met fans verzonnen. Het nieuwe werk zou nog dit jaar uit moeten komen. De laatste plaat van Dotan dateert uit 2014.

Meer toelichting op de comeback wil 8Ball Music niet geven. De manager van Dotan was donderdag niet bereikbaar voor commentaar.

Foto: Reni van Maren