Donny Roelvink

Donny Roelvink reageert op haatreacties na neusoperatie: ‘Ik ben hier niet voor de lol’

Donny Roelvink kon zondag op een hoop kritiek rekenen toen hij een filmpje plaatste vanuit het ziekenhuisbed waarop te zien is dat hij een neusoperatie heeft ondergaan. Op Instagram haalt hij nu uit naar alle ‘haters’.

Het stoort Donny Roelvink mateloos dat hij overal ‘achterlijke nieuwsberichten’ ziet opduiken waarin wordt gesteld dat hij verslaafd zou zijn aan plastische chirurgie. Hij wil dan ook één ding duidelijk hebben: ‘Ik ben hier om een medische reden’, aldus Donny. ‘Naar aanleiding van de voorbereiding van Boxing Influencers heb ik zoveel klappen op mijn neus gekregen waardoor mijn kraakbeen scheef is gaan staan. Hierdoor heb ik allemaal poliepen in mijn neus gekregen, een soort vleesboompjes, waardoor ik moeite heb met ademhalen.’ Hij verduidelijkt dat hij niet in Turkije is omdat hij een of andere Barbiepop wil worden, maar omdat hij weinig lucht kreeg.

Waarom Turkije?

Waarom Donny voor de neusoperatie helemaal naar Turkije is afgereisd? ‘Omdat mensen hier gespecialiseerd zijn in neuscorrecties’, aldus de jongste Roelvink-telg. ‘Nogmaals ik ben hier niet voor de lol, ik ben hier voor mijn gezondheid.’

LEES OOK:

MARK RUTTE VOOR HET EERST OVER OVERLIJDEN MOEDER: ‘HEFTIGE WEKEN’

GROOT VERLIES VOOR SONJA BAKKER

WENDY VAN DIJK LEGT BESLAG OP HUIS VOORMALIG ZAKENPARTNER ROBBERT BOEKEMA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen