Donny Roelvink is depressief geweest

Donny Roelvink is lange tijd door zijn vader verwaarloosd toen zijn oudere broer Dave negatief in het nieuws kwam naar aanleiding van de welbekende ‘seksvideo’ met Melissa. Hij vertelt hier openhartig over in een interview met Anna Nooshin.

‘Er is een tijd geweest dat ik best wel depressief ben geweest. We kennen allemaal dat verhaal van Dave met dat meisje en op dat moment was mijn vader wel heel druk met mijn broer bezig en niet met mij. Ik heb het hem nooit kwalijk genomen maar toch’, legt Donny uit.

‘Maar dat was niet het enige probleem in die tijd. Ik vond mezelf wat te dik en het ging toen ook nog eens uit met mijn vriendin. Dat zijn allemaal dingen waardoor je je niet goed voelt en toen was ik inderdaad wel depressief. Ik voelde me echt kut’, vervolgt hij.

‘Het grootste probleem was gewoon dat Dave op dat moment echt de ‘mooiboy’ was, waardoor ik me gewoon echt rot voelde. Ik vond mezelf er helemaal niet goed uitzien en heb toen het roer omgegooid. Ik wilde er ook goed uitzien en ben toen begonnen met sporten en gezond eten. In de hoop dat dat mij een beter gevoel zou geven. En nu voel ik me weer chill’, zegt hij trots. 

Momenteel gaat het heel goed met de jonge Roelvink-telg. Hij heeft net zijn eerste award gewonnen voor de film 'Misfit' waar hij in speelt. Ook doet hij mee aan het programma 'Into the waves' op Veronica.