Donkere wolken voor Bibi Breijman

Bibi Breijman zit dicht tegen een burn-out aan. Door haar drukke leven met YouTube en verschillende televisieprogramma's, zit het nieuwe liefje van Waylon er helemaal doorheen. 'Ik ga naar een dokter omdat ik niet helemaal lekker in mijn vel zit', vertelt ze openhartig.

'Ik voel me de laatste tijd best wel opgejaagd. Ik ben heel veel bezig met YouTube en Instagram. En daar krijg ik heel veel reacties en opmerkingen over wat er in mijn leven gebeurt is. Alle negatieve dingen gaan het ene oor in en het andere oor uit maar toch neem je alles met je mee', zegt een duidelijk vermoeide Bibi in haar vlog. 

Duidelijk aangeslagen vertelt ze verder: 'Ik heb er de laatste tijd ook veel nachtmerries over. Achtervolgingswaan. Iedere keer als ik mijn telefoon open, heb ik veel meldingen. Ik weet dat social media mijn 'werk' is maar ik denk echt dat het beter is als ik het voor nu even weghaal en gewoon even mijn rust neem. Ik heb ook hartkloppingen de hele tijd'. 

Het idee van twee afspraken op een dag trekt ze niet: 'Ik heb een hyperventilatie-gevoel de hele tijd. Waarschijnlijk ben ik gewoon overwerkt en er zijn de afgelopen tijd veel veranderingen geweest, wat best wel zwaar is'. 

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen