Rachel Hazes

Donkere wolken boven verjaardag Rachel Hazes

Een flinke tegenvaller voor de jarige Rachel Hazes. Hoewel ze vandaag 51 kaarsjes uit mag blazen, is er allesbehalve een feeststemming bij de weduwe van André Hazes. Rachel heeft wederom de rechtszaak tegen haar voormalig hartsvriendin verloren.

Volgens Rachel is haar voormalig vriendin Marieke van Beek, die ruim twaalf jaar werkzaam was bij Rachel’s bedrijf Melvin Producties, nog achterstallige betalingen aan haar verschuldigd. Marieke huurde namelijk sinds 2017 een woning van Rachel. Volgens Rachel zou Marieke haar 1400 euro per maand moeten betalen voor de woning, terwijl Marieke beweert dat het zou gaan om een bedrag van 800 euro per maand. Rachel eist dat Marieke de huurachterstand terugbetaalt.

Onvoldoende onderbouwd

De rechtszaak leverde eerder al niets op maar Rachel bleef stug volhouden. Toch stelt de rechter Marieke ook dit keer in het gelijk. Volgens de rechter is de huurverhoging onvoldoende onderbouwd, aangezien Rachel in eerste instantie met 800 euro heeft ingestemd. Pas toen hun vriendschap in zwaar weer kwam, verhoogde de weduwe de huur plots naar 1400 euro per maand. Ook zegt Rachel dat de huurovereenkomst niet rechtsgeldig is gesloten, maar ook daarin geeft de rechter haar ongelijk.

‘Fantastisch vonnis’

De advocaat van Marieke, Bernard Tomlow, is blij met de uitspraak. ‘Alle vorderingen zijn duidelijk. Het is een fantastisch vonnis wat recht doet aan de zaak’, laat hij aan Shownieuws weten.