Familie Meiland en Nadège

Doneeractie voor schoonmaakster Nadège blijkt flop

De familie Meiland kan niet wachten om Frankrijk vaarwel te zeggen, maar huishoudster Nadège blijft verslagen achter. Om haar een hart onder de riem te steken, startte een fan een doneeractie. Het doel? Nadège het kasteel cadeau kunnen geven.

Dit plan spat nu uiteen.

Overmaken

Het idee leek zo simpel: alle Château Meiland-fans storten een euro en voilà: Nadège kan met 1,5 miljoen euro het kasteel overnemen.  Helaas staat de teller na twee weken op ‘slechts’ 2500 euro. “Het saldo is toegenomen naar 2.530,50 euro”, laat initiatiefnemer Astrid weten. “Als er de komende dagen geen toename is, plaats ik geen update om 18:00 uur, tenzij iemand daar ernstige bezwaren tegen heeft. Als er tien dagen achter elkaar geen toename is, beëindig ik deze actie en ga ik het overmaken naar Nadège.”

Vaas

De vraag is of de schoonmaakster er wakker van ligt dat het gewenste bedrag niet is behaald. Zij ziet het namelijk helemaal niet zitten om het kasteel te kopen. “Het is niet verstandig!”, zei ze hier eerder over tegen Shownieuws. “Je moet het kunnen onderhouden en dat is niks voor mij. Ik vind het lief dat er geld wordt ingezameld maar ik onderhoud mezelf met mijn salaris, waarvoor ik de familie Meiland bedank. Ik hou erg van de familie en ik zal er altijd voor ze zijn.” Astrid stapt hierdoor noodgedwongen over op plan B: “Misschien kan ze er alsnog een vaas van kopen.”

Bron: Shownieuws

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

LEES OOK:
VOLGENDE LUV’-REL IS EEN FEIT: MARGA GAAT SOLO VERDER
OPGELUCHTE BIBIAN MENTEL: ‘WEER WAT TIJD GEWONNEN’
ZIEN: FRANK SANDERS VERKAST NAAR LUXE PENTHOUSE

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen