×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Donald Trump vol lof over Eugenie

Donald Trump vol lof over Eugenie
14.10.2018 -

De Amerikaanse president Donald Trump is vol lof over de pasgetrouwde prinses Eugenie. In een tweet noemde hij de Britse prinses een 'waarachtig mooie bruid'.


Wel was de president even in de war met de datum. Zondag tweette hij dat de prinses "gisteren" een waarachtig mooie bruid was, maar het huwelijk was vrijdag. Trump voegde eraan toe: "ze heeft zo veel meegemaakt, ze is een echte winnaar".

Trumps uiting is opmerkelijk, want na het huwelijk van prins Harry en Meghan bleef het op de presidentiële Twitter-tijdlijn oorverdovend stil.

De Britse prinses Eugenie trouwde vrijdag in Windsor met Jack Brooksbank. Net als bij prins Harry en Meghan voltrok het huwelijk zich in de St. George's Chapel, de privékerk bij het kasteel van koningin Elizabeth II.