Dominique Weesie niet trots op vreemdgaan

Dominique Weesie heeft er een heftige tijd op zitten. In een interview met het AD vertelt de presentator over zijn overleden zoontje en zijn scheiding.

Sophie, de ex-vrouw van Weesie, beviel na een zwangerschap van 24 weken plotseling van hun zoontje. Midden in de nacht voelde Sophie zich niet goed. "Ik kijk naar haar en zie dat de geboorte op gang komt. Die hulpeloze blik van haar ga ik nooit meer vergeten", aldus Dominique. In het ziekenhuis werd Julius vervolgens geboren en al snel was duidelijk dat de artsen niks konden doen voor het kleine jongetje. "Dat is een trauma waar ik ook nooit meer overheen kom."

Uiteindelijk werd Sophie weer zwanger en werd hun dochtertje Mikki geboren. Weesie vertelt dat het een lastige zwangerschap was. "Bij ons was het nooit zorgeloos", aldus de Pow-News presentator die zegt dat hij nooit meer een zwangerschap van zo dichtbij mee wil maken. Een paar maanden na de geboorte begon Dominique een affaire met een medewerker van zijn programma, met wie hij nog steeds samen is. Hij en Sophie gaan nog wel goed met elkaar om. "Ik ben weer echt gelukkig en met Sophie gaat het nu ook weer heel goed. Maar het verdient geen schoonheidsprijs, zeker niet na wat ons is overkomen."

Dominique vertelt de krant dat hij nog al tijd met een schuldgevoel terugkijkt op deze periode. "Ik ben er niet trots op. Vind het eigenlijk een heel slecht verhaal", zegt hij eerlijk. Domique kent om zich heen ook geen mensen die gescheiden zijn. "En nu ben ik zelf zo'n lul."