×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Domien ziek van slechte luistercijfers

9.04.2018 -

Domien Verschuuren heeft zich vorige week ziek gemeld, omdat het hem allemaal even te veel werd. De 3FM-dj voelde zich 'kiplekker, behalve in mijn koppie', en besloot twee dagen thuis te blijven.


'Ik word soms gewoon knettergek van al die anonieme schreeuwertjes die zeggen hoe kut je bent', vertelde Domien vandaag in zijn ochtendshow. 'Ik was niet ziek, ik had geen griep. Ik voelde me eigenlijk kiplekker, behalve in mijn koppie. Ik zat er zó slecht in'. Hij besloot een paar dagen thuis te blijven en dat deed hem goed: 'Ik zit weer op tachtig procent denk ik en de komende dagen kom ik weer richting honderd procent'.

De dj snapt dat het misschien gek kan overkomen: 'Want je bent dj, je hebt het leukste beroep van Nederland en je doet het allermooiste werk dat er is. Dat is ook zo, maar soms is het allemaal iets te veel en ga je gebukt onder sociale druk en prestatiedruk'. De luistercijfers van de zender lopen terug en dat raakt Domien persoonlijk: 'Het gaat niet zo goed met 3FM en daar kunnen we heel geheimzinnig over doen, maar als het niet goed gaat met 3FM en je bent de aanvoerder van het team dat niet zo goed gaat, dan is het ook automatisch jouw schuld'.

NPO 3, NPO 3FM en NPO FunX vragen onder het motto #trueselfie de komende weken aandacht voor psychische problemen bij jongeren. De publieke jongerenplatforms willen het onderwerp hiermee uit de taboesfeer halen. Vanaf vandaag vertellen jonge ervaringsdeskundigen hun verhaal op tv, radio en online.