×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Domien Verschuuren regelt Songfestivaldeal met Denemarken

11.05.2017 -

Nederland en Denemarken geven elkaar donderdagavond bij het Eurovisie Songfestival twaalf punten. Althans, als het aan Domien Verschuuren van 3FM ligt. De radio-dj en zijn collega-dj van het Deense radiostation Go Morgen gooiden het donderdagochtend op een akkoordje.


De twee hadden een live-schakeling om luisteraars te overtuigen om vanavond op elkaar te stemmen. Domien heeft de Deense luisteraars kennis laten maken met OG3NE en Nederland heeft alvast de Deense inzending van Anja Nissen kunnen horen.

Domien: 'Laat duidelijk zijn, ik geloof helemaal in OG3NE, maar we moeten onze kansen spreiden. Wat die Oostblokkers al jaren doen kunnen wij ook! Het is tijd om in Denemarken nieuwe vrienden te maken en op die manier elkaar te helpen de finale te bereiken. En daarnaast is hun inzending ook gewoon een plaatje dat gehoord mag worden!'

Nederland en Denemarken strijden donderdagavond om een plek in de finale van het Songfestival. Beide landen staan ongeveer even hoog bij de bookmakers.

Het fragment kun je hier terugluisteren!