×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Domien Verschuuren: ‘Ik zit op Tinder!’

Domien Verschuuren: ‘Ik zit op Tinder!’
8.11.2018 -

Twee maanden na de breuk met zijn verloofde is Domien Verschuuren op zoek naar dates! Sterker nog: de QMusic-dj heeft zelfs Tinder aangemaakt.


Domien Verschuuren en zijn verloofde Caroline maakten twee maanden geleden bekend uit elkaar te gaan, na een relatie van elf jaar. De breuk kwam best onverwachts, vooral omdat de QMusic-dj zijn vriendin vorig jaar nog ten huwelijk had gevraagd. Maar het lijkt erop dat Domien zélf al over de ergste schrik van de breuk heen is, want hij is alweer voorzichtig aan het daten, zo geeft hij toe aan Weekend.

’Ik heb recent een date gehad, dat vond ik prima. Maar ik hoef niet zo snel weer. Ik vind die rust wel even lekker. Het is via Tinder gegaan, ik sta er met mijn voor- en achternaam op. Ja, het aanbod is prima. Ik vind vooral de eerste regel van de biogra fie belangrijk voordat ik iemand like. Het is wel leuk om op Tinder te zitten en een beetje rond te appen', aldus Domien. Of hij daar de ware liefde gaat vinden, betwijfelt de dj. ’Het is misschien niet echt mijn stijl. Dat heb ik al wel gemerkt.’