×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dolly Parton geopereerd

15.10.2015 -

Dolly Parton heeft nierstenen laten verwijderen. De countryzangeres voelde zich genoodzaakt zich uit te spreken over haar medische toestand nadat er hardnekkige geruchten opdoken dat ze maagkanker zou hebben.


"Het klopt dat ik nierstenen heb. Die heb ik drie weken terug laten verwijderen en alles gaat goed. Dat ik maagkanker zou hebben is absoluut niet waar. Ik stel ieders zorgen op prijs," vertelt Dolly.

De ingreep heeft gelukkig weinig impact op haar nog altijd drukbezette carrière. "Ik ben terug aan het werk en vorige week was ik in Dollywood om delen van mijn nieuwe film op te nemen, Coat Of Many Colors. Op 10 december gaat die in première op NBC." Dollywood is het pretpark van de zangeres dat binnenkort zijn 30-jarige jubileum viert.