×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dolly Parton gaat op tour

8.03.2016 -

Dolly Parton gaat weer uitgebreid op tour. Dat maakte de zangeres maandag bekend tijdens een persconferentie.


De 70-jarige countryster is niet van plan een groot spektakel te maken van haar nieuwe serie shows die ze in 60 steden in de VS en Canada zal geven. "We hebben niet veel elektrische instrumenten en geen video's. Ik zal veel nummers kleinschalig uitvoeren. Het wordt een simpele show." Dat betekent niet dat de praatgrage zangeres ook minder grappen zal maken. "Ik voeg wel wat entertainment en comedy toe, dus er is genoeg afwisseling."

Ook zal ze nieuw werk ten gehore brengen. In de zomer verschijnt het album Pure & Simple, een verzameling met haar grootste hits en enkele nieuwe nummers. Het is nog niet zeker of er ook een Europees hoofdstuk komt van haar nieuwe tour.