×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dolbije Jan Smit: ‘Ik ben 8 kilo kwijt!’

Dolbije Jan Smit: ‘Ik ben 8 kilo kwijt!’
30.06.2019 -

Jan Smit staat deze zomer lachend op de weegschaal. De Volendammer is acht kilo afgevallen en niet door extreem te sporten.


Op Twitter reageert Jan Smit op een compliment van een bezoekster van festival Votown. Ze vindt dat hij er goed uitziet en wil weten of dat komt door sporten of het vele juichen voor de leeuwinnen.

‘Jaaaaaaaaaaaa! Iemand ziet het!’, reageert Jan. ‘Ik ben de afgelopen weken 8 kilo afgevallen. Maar gewoon door niet (teveel) te eten hoor! Het is soms simpeler dan je denkt. Maar bedankt voor het compliment. Jij krijgt die lach niet meer van mijn gezicht.’

Die laatste opmerking is een knipoog naar de hit die collega-zanger John de Bever in 2017 scoorde rond het vrouwenvoetbal. Dit jaar steken John de Bever en Jan Smit samen de Oranjeleeuwinnen een hart onder de riem met hun single Wij zijn Nederland.