×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje voor Tyrese Gibson

4.04.2018 -

Tyrese Gibson en zijn vrouw Samantha zijn in blijde verwachting. Het paar hoopt in september een dochter te verwelkomen.


'Onze liefde, energie, magie en families zijn voor eeuwig verbonden nu wij dit kind verwachten', zei de 39-jarige Fast & Furious-acteur in een interview dat het paar gaf aan People. 'Het is ongelooflijk.'

Samantha (29) deed eind januari thuis een positieve zwangerschapstest. Terwijl ze nog zat te bedenken hoe ze het blije nieuws aan haar man zou vertellen, kwam hij thuis. 'Ik ging schreeuwen en deed overdreven opgewonden over het nieuws', bekende Tyrese.

Ook familieleden reageerden enthousiast. 'Er was geen mooiere reactie dan die van haar moeder. Samantha is haar enige dochter, en ze had jarenlang gebeden dat ze zou trouwen met de juiste om een gezin te stichten', aldus Gibson.

Het wordt het eerste kindje voor het paar en het tweede voor Tyrese, die al een tienjarige dochter heeft met zijn ex-vrouw Norma. In 2017 waren de twee verwikkeld in een strijd om de voogdijschap voor Shayla. Norma beschuldigde Tyrese van het mishandelen van zijn dochter, waarop de acteur ten einde raad twee emotionele video's postte op zijn socialemedia-accounts.