×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje voor Ricky Martin

Dochtertje voor Ricky Martin
1.01.2019 -

Gezinsuitbreiding voor Ricky Martin en zijn echtgenoot Jwan Yosef. Ze hebben een dochter gekregen, maakte de Latino-zanger bekend op Instagram.


Martin en de in Syrië geboren kunstenaar Yosef kennen elkaar sinds 2016. Vorig jaar bevestigde de zanger en acteur dat ze in stilte getrouwd zijn. Ricky was sinds 2008 al vader van twee zoons, de tweeling Matteo en Valentino, die hij via een draagmoeder kreeg.

'We zijn erg blij te mogen vertellen dat we ouders zijn geworden van een mooie en gezonde baby, Lucia Martin-Yosef', schrijven ze. 'Het was een speciale tijd voor ons en we kunnen niet wachten om te zien waar deze schitterende baby ons heen zal brengen. Haar prachtige broers en wij zijn zijn helemaal verliefd op haar.'