×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje voor Jessica Chastain

Dochtertje voor Jessica Chastain
19.11.2018 -

Jessica Chastain en haar echtgenoot Gian Luca Passi zijn de trotse ouders geworden van hun eerste kindje. De baby, een meisje genaamd Giulietta, is via een draagmoeder ter wereld gekomen.


Jessica en Gian Luca maakten een wandeling door de New Yorkse Upper East Side op weg naar een kinderarts, waar ze werden 'gesnapt' door fotografen, meldt Page Six. De 41-jarige actrice houdt haar privé-leven zo goed als mogelijk afgeschermd voor de pers, maar werd vorige maand ook al gezien toen ze een kinderwagen voortduwde op de set van haar aankomende film Eve.

De baby zou ongeveer 4 maanden oud zijn en heeft er ondanks haar jonge leeftijd al aardig wat vlieguren op zitten. Zo vergezelde ze haar ouders onder andere naar Parijs, waar Chastain moest opdraven om de kerstverlichting voor het bekende warenhuis Galeries Lafayette aan te steken.