×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje voor Daniel Craig

1.09.2018 -

James Bond-acteur Daniel Craig en zijn vrouw Rachel Weisz hebben hun eerste kindje mogen verwelkomen. Oscar-winnares Weisz is op 48-jarige leeftijd bevallen van een meisje.


Rachel Weisz bracht het nieuws van de zwangerschap naar buiten tijdens een interview in april. 'Daniel en ik zijn erg gelukkig. We gaan een nieuw mensje krijgen.' De twee acteurs hebben wel al kinderen uit eerdere huwelijken, maar dit is hun eerste kindje samen.

Het stel, dat in 2011 getrouwd is, heeft de zwangerschap buiten de schijnwerpers gehouden. Niemand kreeg te horen wanneer de bevalling zou zijn of wat het geslacht was van de baby. Craig kan volop genieten van zijn pasgeboren dochtertje, want de opnames van de nieuwste Bond-film zijn uitgesteld.