×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje voor Alides Hidding

28.01.2017 -

Alides Hidding is vader geworden van een dochtertje. De zanger en zijn vrouw hebben het meisje de naam Mikki Mae gegeven.


Alides, die bekend werd als zanger van de Time Bandits, is dolblij met zijn dochtertje. Op Facebook deelt hij een bericht van zijn vrouw Anneman Verberk. Zij schreef: 'Gisteren het meest magische, overweldigende, positief geladen emotionele moment in mijn leven en binnen ons huwelijk meegemaakt: geboren op 25/01/2017 om 18u18: Michaela Maria Hidding, roepnaam: Mikki Mae (zeg: Mikki Meej).'

Het meisje was 51 centimeter bij de geboorte en  woog 3915 gram bij de geboorte. ‘Eindelijk is ze er,’ schreef de 62-jarige zanger daarbij.