×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje Victoria Beckham ontdekt: mama was popster

Dochtertje Victoria Beckham ontdekt: mama was popster
22.07.2017 -

Harper (6), het dochtertje van Victoria en David Beckham, leerde dit weekend een belangrijke les: haar moeder was ooit een popster. Victoria plaatste zaterdag een reeks foto's op Instagram waarop haar dochter speelt met Spice Girls-poppen. Kennelijk kreeg ze daarbij een muziekgeschiedenislesje van haar beroemde moeder.


Toen Victoria furore maakte met de wereldberoemde meidengroep Spice Girls, was haar dochter nog niet geboren. Toen de dames in 2012 weer eens samen op het podium stonden tijdens de Olympische Spelen in Londen was Harper één.

Volgens de foto's op social media maakte de jongste Beckham-telg zaterdag voor het eerst kennis met haar moeders verleden als superster. "Wanneer je er achter komt dat mama een popster was", schrijft Posh Spice bij een foto van Harper met vijf Spice Girls-poppen.