×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje Chantal Bles met spoed opgenomen in ziekenhuis

Dochtertje Chantal Bles met spoed opgenomen in ziekenhuis
11.12.2018 -

Het dochtertje van Chantal Bles en Robert Doornbos is met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Het tweejarige meisje kampt met een longontsteking.


Chantal en Robert genoten afgelopen weekend nog van een romantisch tripje naar Londen, maar eenmaal thuis sloeg het noodlot toe. Op Instagram schrijft Chantal: 'Direct na aankomst konden we door racen naar het Emma kinderziekenhuis want daar was Jada met spoed opgenomen met een longontsteking. Een emotionele rollercoaster maar de pure werkelijkheid voor ons… alles voor onze sterke Jada.' 

Een maand geleden werd Jada ook opgenomen in het ziekenhuis. Toen had ze hoge koorts. Deze winter werd er een grote tumor bij haar ontdekt met uitzaaiingen. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chantal Bles (@chantalbles) op