×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje Chantal Bles krijgt geweldig nieuws

'We zijn er stil van...'

Dochtertje Chantal Bles krijgt geweldig nieuws
5.02.2019 -

Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos zullen Wereldkankerdag 2019 niet snel vergeten. Hun dochtertje Jada, bij wie vorig jaar een tumor werd ontdekt, heeft namelijk erg goed nieuws gekregen: ze is genezen!


‘We zijn er stil van.. wat een emotie! Wat een ontlading! Na 10 maanden lang strijden kregen we dan eindelijk goed nieuws! Zo trots als en pauw zijn wij op onze Jada!’, schrijft Chantal Bles bij een filmpje op haar Instagram.

https://www.instagram.com/p/Btd_SGdCM9g/?utm_source=ig_web_copy_link

Jada moet de komende jaren nog wel onder controle staan. ‘We denken tegelijkertijd aan de aankomende jaren waarin er iedere drie maanden echo’s en scans zullen volgen om te kijken of de kanker ook weg blijft’, vervolgt ze. Tegelijkertijd staan Chantal en haar man ook stil bij alle mensen die nog aan het strijden zijn tegen de ziekte: ‘We denken aan alle strijders, de families en vrienden die aan het vechten zijn, die deze ziekte hebben overwonnen, maar ook aan de strijders die het helaas niet hebben kunnen redden…’

Chantal bles eindigt haar bericht met: ‘Wat ik jullie mee wil geven: houd elkaar vast, zie elkaar, luister en geef elkaar wat vaker een knuffel en leef het leven!’

Vorig jaar werd bij Jada een grote tumor gevonden. Die werd, samen met uitzaaiingen, afgelopen juni verwijderd in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Jada onderging daarna chemotherapie om de uitzaaiingen te bestrijden.