×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje Beyoncé echte grappenmaker

Dochtertje Beyoncé echte grappenmaker
25.03.2019 -

Blue Ivy heeft laten zien dat ze best wel een mopje kan tappen. Het 7-jarige dochtertje van Beyoncé en Jay-Z vertelde een grap aan oma Tina Knowles, die het filmpje op Instagram heeft gedeeld.


‘Flauwe grapjestijd met een hele speciale gast: mijn prachtige kleindochter!’, introduceert de 65-jarige moeder van superster Beyoncé haar kleindochter. Blue Ivy zwaait even in beeld en steekt van wal: ‘hoeveel lippen heeft een bloem?’ Oma laat haar kleindochter vervolgens zelf het antwoord geven. ‘Two lips’, zegt het meisje enthousiast. ‘Snap je? Omdat er een bloem is die ‘tulip’ (tulp) heet.’

‘Ik snap ‘m’, zegt oma grijnzend. Modeontwerpster Tina Knowles deelt al jaren geregeld een grapje met haar ruim 2 miljoen volgers. Zo weet ze ook geregeld dochter Beyoncé te strikken.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tina Knowles (@mstinalawson) op