×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter Waylon zegt mama

Dochter Waylon zegt mama
26.04.2019 -

Het hoge woord is er uit! De baby van zanger Waylon en realityster Bibi Breijman heeft voor het eerst 'mama' gezegd. Dat meldt Bibi met een filmpje van de kleine Teddy op Instagram.


Vader Waylon reageert gekscherend in de comments met de vraag of Bibi en de oma van Teddy wellicht gehoorproblemen hebben. ‘Ze bedoelde papa trouwens! Zei ze later nog tegen me… Maar ik ga daar niet mee te koop lopen,’ aldus Waylon.

Waylon en Bibi werden in november vorig jaar de trotse ouders van dochter Teddy. ‘We zijn samen nu en dat is wat telt. Dit is mijn geluk, ik ben hen en zij zijn mij. Ik ga me uit m’n naad genieten!’ liet de zanger vlak na de geboorte weten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sommige dingen moet je erin stampen ❤️ #HAMAlovesTEDDY#5monthsold#babygirl#goodmorning

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op